Kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Kütyü Magazin - 2017. október 17.

Október második felében kódolatlanul érhető el a Spektrum és a Sláger TV műsora minden MinDig TV néző számára, október 20. és november 3. között pedig az AXN csatorna lesz ingyenesen fogható több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban. 

Az AMC Networks International Central and Northern Europe, a Tematic Media Group, a Sony Pictures Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján a jövő héttől kezdődő időszakban a következő csatornák lesznek kódolatlanul elérhetők a MinDig TV nézők számára:

  • október 16-29. között a Spektrum és a Sláger TV csatorna;
  • október 20. és november 3. között az AXN csatorna.

A Spektrum október 27-től vetíti a több mint egy éve készülő új, saját gyártású sorozatát, a Tabukról tabuk nélkül olyan témákat mutat be, amelyekkel televíziók ritkán foglalkoznak, és amelyek mindennapi életünk részei: a tabuk. Thuróczy Szabolcsot új feladattal találta meg a műsor: napjaink egyik legnépszerűbb színésze lesz a sorozat házigazdája, de nem egyszer riportere is. Október 21-29. között kerül vetítésre a Bibliai talányok, a sorozat négy része valódi rejtélyeket tár fel történészek és törvényszéki módszerek segítségével. Október 28-29-én találkozhatnak a nézők a Medici aktákkal, melyben vezető szakemberek és a Medici család ma is élő tagjainak segítségével kutatják fel ennek a kivételes családnak az életét. További bemutatókra is sor kerül a Spektrumon a kódolatlan időszakban, így például képernyőre kerül Az evolúció múltja és jövője, A japán élet művészete, valamint az Így működik a Világegyetem is.

Az arculatában és programjában megújult Sláger TV mindig a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar és külföldi előadóival várja a nézőit. A Zeneposta élő kívánságműsorában Pordán Petra mellett bemutatkozik a Sláger FM reggeli műsorából ismert Abaházi Csaba. A Snóbli című zenés talk show-ban Bódi Margóval és Gusztival, valamint ismert vendégeikkel találkozhatnak. A Sláger Híradóban Bencze Attila kalauzolja a magyar könnyűzenei élet hírei iránt érdeklődőket. A sok újdonság mellett természetesen a megszokott és kedvelt műsorok, mint az Eszem-iszom, dínom-dánom, vagy a Sláger TV Party szórakoztatják továbbra is a Sláger TV nézőit.

Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi és akciósorozatokat hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. Október 23-án minden idők legnagyobb detektívjének kalandjait követhetjük nyomon, ugyanis a Sherlock 4. évadának mindhárom epizódja egymás után kerül képernyőre, Benedict Cumberbatch főszereplésével. Október 26-án indul az NCIS 11. évada, valamint országos tévépremierként, csak itt láthatják a nézők az NCIS New Orleans 3. szezonját. Az állandó izgalmat olyan sikersorozatok garantálják, mint a Gyilkos elmék, a Sherlock és Watson vagy a CSI: Cyber. Filmekben sem lesz hiány, három Bourne film érkezik Matt Damonnal a kódolatlan időszak alatt. Sőt, a világpremierrel egy időben látható a csatornán a Sony saját gyártású, Elfeledve című thrillersorozata, Stana Katic (Castle) főszereplésével. 

A Sláger TV és az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. 

A három csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vissza