Sony LT30: Xperia T néven?

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 6.

A DLNA adatbázisa szerint Xperia T néven kerül az üzletek polcaira a japán gyártó LT30 Xperia Mint kódnévvel illetett üdvöskéje. A HD kijelzővel és 13 megapixeles kamerával szerelt kütyü bemutatására a berlini IFA kiállításon kerülhet sor.

A Sony egyik legérdekesebb újdonsága az LT30 Xperia Mint kódnéven futó készülék, melynek felszereltsége és külső megjelenése sem titok egy ideje, azonban hivatalos elnevezésére eddig nem derült fény. Most ez változott, ugyanis a DLNA adatbázisában felbukkant a masina, s az adatok szerint az Xperia T terméknevet kapta.

Az eddigi információk szerint az Xperia T (LT30 Mint)  augusztus végén, a berlini IFA 2012 szakkiállítás során mutatkozik be, méghozzá több új Sony mobil is egy ütős táblagép mellett.

Ha hihetünk a korábbi híreknek, akkor a telefon 4,6 colos, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyőt, kétmagos, 1,5GHz-es Snapdragon S4 processzort és 13 megapixeles kamerát tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: IFA, Xperia, Sony
Vissza